Δημοτικές Εκλογές 2006

Ο προεκλογικός αγώνας της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και του Γιώργου Παπαμανώλη.

Εκτύπωση

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου

την .

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" με υποψήφιο δήμαρχο το Μάρκο Δαδάο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό και ακολούθησε η ομιλία του κ. Δαδάου. Ο υποψήφιος δήμαρχος, κατά την ομιλία του παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού. Στη συνέχεια μίλησαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Κώστας Δαφνάς, Ελευθέριος Βαμβακούσης, Ευστάθιος Μπαρμπούνης, Γιώργος Παπαμανώλης [κλικ εδώ για εμφάνιση] και ο Μάρκος Βακόνδιος.

Μετά τις ομιλίες ένας πλούσιος μπουφές περίμενε τους περευρισκομένους φίλους του συνδυασμού. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η βουλευτής Νέας Δημοκρατίας στη Β' Αθηνών, κ. Αικατερίνη Παπακώστα.

Εκτύπωση

Ομιλία στα Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου

την .

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Φίλες και φίλοι,

 

Με τη συμμετοχή μας στο συνδυασμό της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, με επικεφαλής το Μάρκο Δαδάο, βάλαμε όλοι στόχο, οι δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου να σηματοδοτήσουν την αφετηρία μιας καινούριας πορείας για την πόλη μας.

Μιας πόλης, που σήμερα δεν ικανοποιεί της απαιτήσεις των πολιτών της:

  • Μιας πόλης, που έχει πάθει έμφραγμα, από το κυκλοφοριακό της πρόβλημα
  • Μιας πόλης, που θέλει τουριστική ανάπτυξη, χωρίς να έχει τουριστική πολιτική.
  • Μιας πόλης, που οι νέοι της πλήττονται από την ανεργία.
  • Μιας πόλης, που στερείται χώρους πρασίνου.

Και πρέπει να το δηλώσω σήμερα, για μια ακόμα φορά. Δεν μηδενίζουμε ότι καλό έχει γίνει. Έχουμε άλλη νοοτροπία. Αλλά, έχουμε και δικαίωμα, να θέλουμε, μια καλύτερη Ερμούπολη. Έχουμε δικαίωμα, για το μέλλον της πόλης μας, να οραματιζόμαστε.

Εκτύπωση

Ομιλία Εορτής Αγίου Νικήτα στον Ι.Ν.Αναστάσεως

την .

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

ΟΜΙΛΙΑ ΕΟΡΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΤΑ

Χαιρετισμός

Σεβαστοί πατέρες, κύριε αντινομάρχα, κύριοι Αξιωματικοί, κύριοι έφεδροι Αξιωματικοί, κυρίες και κύριοι.

Εισαγωγή

Για πρώτη φορά φέτος, συγκεντρωθήκαμε εδώ, όχι μόνο για να εορτάσουμε τον Άγιο Νικήτα αλλά και για να τιμήσουμε τη μνήμη των εκλιπόντων μελών του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του Νομού μας.

Την ίδια στιγμή, σε όλη την Ελλάδα, στους 54 νομούς της Ελληνικής Επικράτειας, έχουν συγκεντρωθεί οι Έφεδροι Αξιωματικοί μας για να δοξάσουν και εκείνοι τον Άγιο προστάτη τους και να μνημονεύσουν τα μέλη τους που δεν είναι πια στη ζωή.

Ίσως να αναρωτηθείτε γιατί διαλέξαμε τη σημερινή ημέρα, εμείς οι έφεδροι αξιωματικοί…

Εκτύπωση

Εορτή Αγίου Νικήτα

την .

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Ομιλία Γ.Ι.Παπαμανώλη (δεξιά ο κ. Νικήτας Γρυπάρης)Την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, ημέρα εορτής του Αγίου Νικήτα, προστάτου των Εφέδρων Αξιωματικών, τελέστηκε μνημόσηνο στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως, εις μνήμην των εκλιπόντων μελών του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού (Σ.Ε.Α.Ν.) Κυκλάδων.

Τον λόγο της ημέρας [κλικ για ανάγνωση], εκφώνησε εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΑΝ Κυκλάδων ο ταμίας του συνδέσμου κ. Γεώργιος Παπαμανώλης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Εκτύπωση

Εκλογικό Κέντρο Συνδυασμού

την .

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" με υποψήφιο δήμαρχο το Μάρκο Δαδάο. Το εκλογικό κέντρο στεγάζεται στην παραλία, σχεδόν κάτω από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Κατά τα εγκαίνια αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα του συνδυασμού και να ακολουθήσουν ομιλίες τεσσάρων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
Πατήστε το πλήκτρο [Διαβάστε Περισσότερα] για να δείτε την αεροφωτογραφία με το ακριβές σημείο εκλογικού κέντρου.

Περισσότερα Άρθρα...